Proiect implementat de Agenţia de Management Energetic Maramureş (AMEMM) prin Programul Operaţional Comun de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Slovacia-România-Ucraina 2007-2013.
ENERGY GAMES-ENERGY TAKES SHAPE este un proiect ENPI de Cooperare Transfrontalieră ce şi-a propus să stimuleze participarea activă a elevilor şi a profesorilor în efortul de a reduce efectul emisiilor de gaze cu efect de seră prin măsuri simple educative care să evidenţieze importanţa conservării resurselor naturale
Multimetrul PeakTech 3690

Multimetrul PeakTech 3690

Acest multi-tester digital "5 în 1" este conceput să combine funcţiile strict legate de mediu precum măsurarea nivelului de zgomot, intensitate luminoasă, umiditate, temperatură cu funcţiile unui multimetru. Afişajul LCD oferă informaţiile rapid şi uşor de urmărit.

Experimente ce se pot realiza
  • Măsurarea condițiilor de iluminare în interior și în exterior și a unghiului de incidență a luminii;
  • Măsurarea umidității și a temperaturii;
  • Funcții de multimetru ce permit măsurarea tensiunilor și curenților alternativi și continui, a rezistențelor, frecvenței, capacităților și diodelor;
  • Măsurarea nivelului de zgomot în fabrici, școli, birouri, aeroporturi și testarea acusticii sălilor de spectacole, respectiv sistemelor audio.
Evaluaţi acest material
(0 voturi)

Contact Agenţia de Management Energetic Maramureş (AMEMM)

logo-AMEMM Str. Gheorghe Şincai, nr. 46
430311, Baia Mare
Maramureş, România

Tel./Fax: 0362.401.665
Mobil: 0747.021.819

E-mail: office@amemm.ro
Web: www.amemm.ro