Proiect implementat de Agenţia de Management Energetic Maramureş (AMEMM) prin Programul Operaţional Comun de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Slovacia-România-Ucraina 2007-2013.
Echipamente educaţionale
ENERGY GAMES-ENERGY TAKES SHAPE este un proiect ENPI de Cooperare Transfrontalieră ce şi-a propus să stimuleze participarea activă a elevilor şi a profesorilor în efortul de a reduce efectul emisiilor de gaze cu efect de seră prin măsuri simple educative care să evidenţieze importanţa conservării resurselor naturale
CLEAN ENERGY TRAINER – Set pentru experimente privind generarea, depozitarea şi furnizarea energiei
Acest echipament realizează o introducere în energiile regenerabile (fotovoltaică, eoliană) și interconectarea cu tehnologia pilelor de combustie (hidrogen), ilustrând un lanț energetic complet. Toate experimentele și măsurătorile pot fi realizate asistate de calculator.
KITUL DR FUELCELL ®
Kitul Dr FuelCell ® reproduce un ciclu energetic complet solar – hidrogen, uşor de utilizat în cazul experimentelor individuale sau de grup, având un set de 20 de experimente pre-instalate. Funcționează atât ca un sistem unitar integrat cât și ca elemente separate, conversia fotovoltaică, respectiv tehnologia pilelor de combustie.
MICRO-HIDRO CENTRALĂ
Prezintă conversia energiei mecanice in cea electrică cu ajutorul unui alternator.
MAŞINUŢA DR FUELCELL ®
Maşinuţa Dr FuelCell ® funcţionează atât cu ajutorul celulei de hidrogen cât şi cu ajutorul energiei solare generate de panoul solar. O celulă de combustie reversibilă face posibilă producerea şi stocarea hidrogenului oricând este necesar. Uşurează înţelegerea relaţiei între conversia de energie, stocarea şi consumul ei, utilizarea apei : element sau componentă şi circuite de sistem.
Setul de măsurare VOLTCRAFT ENERGY COUNT 3000
Aveţi control asupra consumului de energie a cel puţin 9 dispozitive casnice. Se introduc în priză dispozitivele cu senzori, iar datele de consumul sunt prezentate pe unitatea de bază. Datele de citire încep de la 0.2 W. In acest fel se poate determina şi consumul de standby al diferitelor aparaturi casnice, un consum ce de multe ori este subestimat.

Warning: Illegal string offset 'active' in /home3/amemm/public_html/energygames/templates/energy-games/html/pagination.php on line 74

Warning: Illegal string offset 'active' in /home3/amemm/public_html/energygames/templates/energy-games/html/pagination.php on line 74

Contact Agenţia de Management Energetic Maramureş (AMEMM)

logo-AMEMM Str. Gheorghe Şincai, nr. 46
430311, Baia Mare
Maramureş, România

Tel./Fax: 0362.401.665
Mobil: 0747.021.819

E-mail: office@amemm.ro
Web: www.amemm.ro